Vanliga frågor

Vi har tyvärr drabbats av att någon illegalt utger sig för att vara Jetfinans och skickar Sms som vi inte har något att göra med.

Ex.:
Hej,
Vi har nu mottagit din kreditkortsansökan, Ditt kort skickas via posten och når dig inom 3-5 bankdagar.Mvh
Jetfinans

Vi rekommenderar att du INTE klickar på Sms:et. Du ska inte ringa till telefonnumret i Sms:et. Om du har uppgett dina personliga upplysningar till dessa män så ska du ta kontakt med polisen omgående och göra en anmälan. Det är en bluff som vi tyvärr inte kan kontrollera.

Du har alltså INTE beställt lån eller kreditkort hos Jetfinans och vi har INGA upplysningar liggande hos oss.

Vi beklagar denna situation.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Vem kan använda Jetfinans?
Du ska ha fyllt 18 år, ha en bra ekonomi och inte vara registrerad hos Kronofogden.

Hur ansöker jag?
Du fyller i din information direkt på Jetfinans.se varefter vi matchar dig med den eller de långivare som vi tror är intressanta för dig. Därefter fortsätter du ansökningsprocessen hos den berörda långivaren som också gör en kreditvärdering.

När får jag svar på min ansökan?
Jetfinans ger svar på några sekunder. Våra samarbetspartners ger normalt svar inom en timme.

När får jag pengarna?
När ansökan är godkänd får du vanligtvis pengarna samma vardag om du blir godkänd inom öppettid.

Hur avregistrerar jag mig från ytterligare marknadsföring från Jetfinans?
Du kan när som helst avregistrera dig från våra tjänster genom att klicka på avregistreringslänken i botten av all e-post eller SMS från oss. Därefter kommer du inte ta emot flera lånemöjligheter från Jetfinans.

Villkor
Jetfinans.se är inte en långivare utan en tjänst till dig som gärna vill låna pengar. Vi samarbetar med flera banker inklusive Zensum med flera. Vi säljer aldrig din data till tredje part. De uppgifter som du anger i våra formulär sparas i vårt system för att användas till marknadsföring. Genom korrekt anmälan till vår service från Jetfinans/Taylor Finance Ltd kommer du att hädanefter ta emot erbjudanden om eller från våra samarbetspartners via e-post eller SMS. Önskar du inte längre att prenumerera på vår tjänst kan du enkelt avregistrera dig med ett klick i våra mail eller SMS. Du kan också skicka oss ett mail till ja@jetfinans.se.

Jetfinans är en kommersiellt driven verksamhet som får kommission varje gång en användare utnyttjar finansiella tjänster via våra samarbetspartners. Tjänsten drivs genom att det alltid är gratis för dig som konsument att använda Jetfinans tjänster.

Läs också våra integritetspolicys här.